Eagle

Alla har väl sett bilden på en fjäder som små fåglar flyger ut från? Många tjejer tatuerar in den och jag tycker också faktiskt att den e skit cool! Därifrån fick jag min inspiration till den här teckningen! Jag fick en idé om att göra en hel örn av små fåglar, men det var för svårt så istället gjorde jag så att dom små fåglarna ser ut som vingar och ”flyger ut”.

Vad tycker ni om denna design på trörjor?

För o se fler teckningar av mig gå då in på kategorin ”Teckningar/målningar av Thailack” i menyn :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Eagle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>