HAHA

Vet inte vad jag ska ha för rubrik till detta, men jah… Lekte loss lite med promarkers pennor o jag måste tyvärr erkänna att det inte e min grej! Får nog hålla mig till grafitpennorna istället haha! xD Men det e kul o rita med promarkers, men jag har inte fått grepp om tekniken. Beundrar dom riktiga proffsen som ritar porträtt fotografiskt med promarkers!!

Ritade först min hund charlie i många olika färger… Jag gillar den faktiskt.. lite, sen ritade jag två unga fjortisar som e bästisar eller ”BFFS” (Best friends for ever) som tjejer säger, HAHA! xD. Det e så jag ser barn i dagens samhälle. Färgat hår, rosetter, smink lager på lager och allt e totalt överdrivet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>