Mitt projektarbete i gymnasiet

I skolan envisades jag om att skriva om tatueringens historia som projektarbete. Min lärare var inte så förtjust i tatueringar o hon såg inte hur jag kunde koppla det till naturvetenskap. Det var inga problem för mig att bevisa kopplingen men trots det fick jag inte det betyget jag hade hoppats på! Det var meningen att jag skulle skriva en bok och det här e omslaget (se bild ovan). Jag var lite för tidsoptimistisk i skolan så jag hann inte trycka boken! Allting var skrivet o klart, men boken blev aldrig en BOK! Ganska tråkigt för jag hade lagt ner så mkt arbete att skriva om något som ligger mig varmt om hjärtat, men det räckte inte till.

På redovisningen var jag jävligt stolt att presentera mitt arbete inför okända människor. Efter redovisningen kom några fram till mig o berömde mitt arbete. Då kände jag att jag ändå hade lyckats med mitt projektarbete.

Vad jag lärde mig av det här e att man aldrig ska sluta tro på ngt bara för ngn annan säger att det inte kmr gå, ”du kmr aldrig klara det!” JO du kan klara det så länge du tror på din egen idé och ser själv till att det händer!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>