Dots

Fy helvete va den hära teckningen tog mycket längre tid än vad jag trodde! Jag har inte använt mig avngn mall för cirklarna. Att få dom så runda som jag bara kunde va en utmaning! Bara göra prickarna tog mig en evighet… jisses, men resultatet blev bra! :) Det jag gillar med teckningen e att cirklarna e inte perfekt runda o att linjerna inte heller e perfekta, men det e sånt som gör sina verk speciella tycker jag :)

Kunde inte bestämma mig för färg så jag visar 4 olika varianter, där av en variant e originalet! Vad tycker ni? Något ni hade kunnat tänkas bära på era tees/toppar/linnen?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dots

  1. Hej! Jag hittade precis hit och jag måste bara säga att jag tycker dina målningar är fantastiska! Har kollat igenom arkivet lite och jag älskar stilen & motiven! Av de fyra på bilden ovanför gillar jag den längst upp till vänster bäst, antar att det är orginalet?

  2. Hej! Jag hittade jag också precis hit och jag tycker att du är fantastiskt duktig. Jag hade absolut velat ha det här trycket på ett linne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>