Junis teckningar

Hoppas jag har fått med alla teckningar nu… Vi har kommit fram till slutet på Juni månad (REDAN!!!) och jag tänker faktiskt börja göra såna här kollage eller vad man vill kalla det, med alla teckningar samlade som jag har gjort under varje månad. Vad tycker ni om det? :) Kul att se hur mycket man har gjort, hur man har utvecklats efter varje månad och vilka olika motiv man har gjort. Denna månaden har jag för det mesta ritat fåglar och porträtt. Spännande o se vad jag ritar nästa månad! :)

Om ni vill se Maj månads teckningar så får ni gå bak i arkivet till Maj månad där hittar ni några teckningar! :) Eftersom jag började blogga mitten på Maj så e det inte så många teckningar.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Junis teckningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>