En ros till välgörenhet

20120714-083817.jpg blev klar med den igår, men orkade inte lägga upp den för datorn klyddade o allting gick segt så lägger in den nu genom mobilen istället :) färgerna på rosen e mina absoluta favorit färger, men till min väns sida e den för färgglad… Så tror att antingen han eller ngn annan får ändra på färgerna till röd så hela rosen blir i röd färg fast då i olika nyanser som jag har målat den.. Tyvärr har jag inte pennor i olika nyanser, annars hade jag ju målat den röd med lite rosa/orangea skiftningar, men nu blev den som den blev! Hoppas han blir nöjd! Här e hans hemsida föresten! 😀 roseaid.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>