Roses & skull

20120715-111519.jpg målade ännu en teckning igår! Blev inte så nöjd med den… Döskallen va skit svår o göra o rosorna ska vi inte snacka om haha! Den svarta färgen tog över för mkt o jag vågade inte skugga mer på döskallen som jag egentligen hade velat… Äsch får måla en ny ngn annan dag. Jag har lust o måla en engelsk bulldog… Får se om jag gör det ikväll eller en annan dag! Beror helt på om jag har ork :)

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Roses & skull

  1. Första gången jag är inne på din blogg, ville bara säga att du ritat riktigt snyggt! Speciellt porträtten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>