2 reaktion på “Buffalo Soldier

  1. hejsan! måste säga att du har en otrolig talang och jag beundrar det du gör, gryymmtt duktig!! jag har en fråga, det är så att jag vill göra en tatuering som är lite speciell, det finns alltså ingen som ser ut så haha därför jag får rita upp den själv men saken är den att jag inte kan. har hela idén i huvudet hur jag vill ha den och tänkte då du som både ritar och tatuerar kanske skulle kunna få ner denna på papper? vore jätte snällt i så fall, du kan väl maila mig med svar om du vill och kan göra det och hur mycket du vill ha betalt i så fall. förstår om du inte gör sånt men var en tanke jag fick! ha det super bra så hoppas jag vi höres över mail! / Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>