Sol & bad

20120725-091345.jpg

 god morgon på er! :) oh vilket härligt väder vi har idag! Igår satt jag för det mesta inomhus o jobbade, men idag ska jag bara på en föreläsning (en Chef som äger ett design företag o ska berätta om hur han gick tillväga) sen ska jag hämta mina skal som jag har beställt! Äntligen ska jag rita unika designs på dom o sälja dom till er som e intresserade :) SEN efter jag har hämtat dom ska jag sticka iväg o bada med hela familjen :) så skööönt det ska bli! E redan dö svettig för jag sprang som en galning till bussen -.-

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sol & bad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>