Lite nytt

20120727-190708.jpg helluu! Har jobbat för fullt idag med min hemsida tillsammans med min webdesigner o det går framåt! Jag o Charlie har precis vaknat… Vi sov middag o det va så skönt! Den sömntimmen behövde jag! Nu ska jag jobba lite igen! Har massa saker att fixa… Sorry för bloggen hamnar lite åt sidan nu, men jag jobbar hela tiden med saker som har med webshopen att göra! Jag har fått fram ett premiärs datum o än så länge e det bestämt att den 25 februari 2013 öppnas Thailack Art & Designs webshop! Det e ett tag tills dess, men som sagt så har jag en hel del o göra tills dess! Hoppas ni ser fram emot premiärsdagen lika mycket som jag! Planerar faktiskt även att ha en liten invigningsfest för alla nära o kära o alla som har hjälpt till! :) åh jag längtar! Föresten har ni sett min annons på Facebook? :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>