Ingen ledighet här inte

20120728-163219.jpg

20120728-163225.jpg jag har sagt till mig sj att jag ska lämna allt jobb under helger eftersom jag jobbar 24/7 på vardagarna, men jag kan fan ta mig inte släppa jobbet! Idag har jag suttit framför datorn o finslipat mina bilder så dom blir redo för tryck o jag har bara fixat två bilder igår o idag. Jag har 2-3 till som jag ska göra … Det tar sån tid men måste få det gjort! Nä måste ta en paus! Ska ut o andas lite luft. Föresten ngn som kan tipsa om grymma färgpennor? Har kollat lite på prismacolor pennor, men hittar ingen butik som säljer det i Malmö förutom Mattons men dom e ju kända för o vara dyrast i stan ^^

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>