Julis teckningar

Jaha, då va Juli månad över! Shit va fort tiden har gått nu under sommaren! Om man ska jämföra mina teckningar som jag har gjort denna månaden, mot dom som jag gjorde förra månaden så kan man helt klart konstatera att jag har börjat våga använda FÄRG och testa olika sorters pennor som t.ex akvarell. Jätte roligt o se nya saker som jag har gjort, men aldrig gjort förut! Iphone skal kommer jag fortsätta att göra! Har fått massa kommentarer/mejl med frågan om jag kan designa iphoneskal efter era önskningar och det hade varit jätte kul, men inte personligt för min del! Jag vill ju dela med mig av MIN design och konst. Om ni förstår vad jag menar… Hoppas ni har förståelse för det och hoppas ni gillar skalen med min egen design! :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Julis teckningar

  1. jag hitta nyss din blogg och jag måste bara säga wow, jag älskar det du gör. helt amazing. jag målar/ritar själv, var hittar du din inspiration?

    • Tack så mkt! :) Jag fångar upp allt jag ser & hör.. Och jag blir faktiskt väldigt inspirerad av musik! Men även andra konstnärer :) Har alltid varit faschinerad av Salvador Dalis verk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>