God morgon

20120804-091510.jpg hur mår ni idag? Jag ligger fortfarande i sängen o kopplar av… Skönt o bara ligga kvar på sängen med fönstrena öppna o höra fågelkvitter :) denna veckan har varit en riktig KOPPLA av vecka! Har inte varit så mycket i skolan för jag kände att jag behövde ”andas” lite o bara ta det lugnt o njuta lite av ”sommaren” med min älskade hund o familj! Känner att jag inte har umgåtts så mkt med dom som jag hade velat.. Men ikväll vill jag rita lite! Tror det blir en tredje iPhone skal design ikväll :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>