En möjlighet att skaffa något unikt – Thailack Art & Designs egen iphoneskal design

Iphoneskal till iphone 4/4s. Skalen är nu till salu och det e först till kvarn som gäller! Alla är One of a kind, alltså det finns endast EN av varje och jag kan garantera att ingen annan kommer ha ett likadant skal. En perfekt möjlighet att skaffa något unikt som ingen annan kommer ha! :) Skalens design är handgjorda med färgpennor och innan dom fraktas kommer dom att sprayas med ett genomskinligt lager av skydd så dom ska hållas genom vått och torrt! Om man tar hand om skalet väl så bör teckningen hålla sig i perfekt skick länge.

Skalen är tillverkade av återvunnet plast och papper och är därför miljövänliga. Jag tar inget ansvar för själva skalens kvalité, då det inte är jag som har tillverkat dom, men jag kontrollerar varje gång innan och efter jag har ritat på dom så att dom är okej.

Är du intresserad av att lägga beslag på ett av skalen så gör du det genom att skicka mejl till Thailack@hotmail.com med dina kontakt uppgifter, adress och vilket skal du vill ha. Priserna ser ni ovan på bilden! Det är pris + frakt som är 22:- ink. moms. OBS! Endast förskottsbetalning! Då betalningen är genomförd så kommer paketet komma fram inom 3 dagar.

Jag hoppas att dom som köper skalen kommer va super nöjda och ta hand om skalen överallt oavsett vart dom än går :)

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “En möjlighet att skaffa något unikt – Thailack Art & Designs egen iphoneskal design

  1. Hej hjärtat, gud vilken fin blogg du har! Riktigt inspirerande och härlig. Vi bara älskar dina bilder!

    Hoppas du vill kika in på våran blogg för tips på bra mat, träning, design, fotografering, träningsmusik ja, allt möjligt helt enkelt. hoppas du har en bra dag, kram/ oss

  2. Hej belinda! Sjukt fin blogg du har! Har du gjort din design själv? Den är verkligen jättefin! Gör du designer åt andra också?
    Tack för svar! <3

    • Hej! Tack så mkt! :) Vad för slags design menar du? bloggdesign, iphoneskaldesign? Jag gör allt design helt sj!:) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>