Måndag

20120813-092945.jpg god morgon på er! Hoppas ni alla mår bra idag o har haft en trevlig helg :) jag e påväg till inkubatorn (aka skolan). Har en massa jobb denna veckan framför mig! Känns som om jag inte har jobbat så mkt som jag borde förra veckan så denna veckan ska jag sätta ett krut! Ska även rita en eller två nya iphoneskal! :) måste ba bubbla på några idéer först! Asså shit! Påtal om ngt helt annat! Kom nyss till insikt att det snart e Malmö festivalen!! 😮 så kul! Ska käka som ett svin o lyssna på massa musik o andas in kulturerna! Fantastiskt! :) någon som vet exakt vilken dag det börjar?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>