Måla på t-shirts

20120814-090314.jpg helloo! Eller godmorgon rättare sagt! Tog denna flummiga bild på mina fötter o syrran igår! Haha! Hon höll på o dö eftersom hon tyckte mina fötter luktade bajs (inte så konstigt när man har gått en hel dag i sandaler som köptes år 1867 typ haha) men ändå klämde hon fram ett krystat leende! Syskonkärlek! Haha! 😀 Är påväg till inkubatorn nu! Ska träffa min vän Karolina där sen ska vi hem till henne o måla på t-shirts! Vi ska ha en liten utställning på vår mingelfest som vi ska anordna :) sist jag målade på t-shirts va för många många år sen o då tog jag pappas vita t-Shirt o målade den som en julgran med massa färger o glitter haha! En julklapp till papsen xD Vi får se hur t-shirtarna kmr se ut denna gången! Förmodligen mycket bättre än julgranen får man hoppas på 😛 igårkväll fick jag bokstavligen panik när jag skulle rita på iphoneskal o så hittar jag inte mina pennor! Fy fan va glad jag blev i morse när jag hittade dom i min väska som jag sällan använder 😛 så ska försöka hinna med o rita klart skalet idag också! Vi hörs sen idag! Ha en bra dag :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>