Konstverk på t-shirts utställning

Jag och min underbara polska väninna bestämde oss förra veckan för att köpa t-shirts, klippa dom till linnen & toppar i olika former och modeller och måla provocerande motiv. Jag tycker vi lyckades! HAHA! Nu hänger våra designs på skolans inkubators vägg och vi har fått många reaktioner! Samma dag fick vi även 3 beställningar som vi kanske ska göra. 😀 Kläderna ska visas upp på vår mingelparty som vi ska hålla i. Dom kommer även säljas billigt under den kvällen :) Vi ska designa fler toppar & linnen, men inte förens om någon vecka! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>