Cruisar med min habibi

20120825-205332.jpg idag har jag umgåtts med min kusin alessandra! Vi käka buffé och sen körde vi hem till vår moster där det va massa besök så käka vi ännu mer och äppelpaj! Så sjukt mätt jag blev/är!! Vi pratade mycket om träning, kost och hälsa eftersom imorgon ska jag och 4a andra vänner testa på Crossfit för första gången! Min moster och kusin tränar där redan och har tränat där i ett halv år nu och dom har fått en helt annan livsstil! Sjukt inspirerande! Jag har nu bestämt mig för att testa på och förhoppningsvis köpa ett årskort! Vi får se om jag överlever imorgon… Hihi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>