Jag lever

20120830-092435.jpg som ni kanske har märkt så har jag varit lite frånvarande här på bloggen o det e för att jag har kopplat bort all jobb ett tag för o ta det lugnt och samla energi… I 3 månader har jag jobbat konstant och jag känner att jag måste lugna ner mig lite. Jag vill umgås mer med mina vänner och familj och därför har bloggen försvunnit lite.. Tyvärr, men jag lovar att jag ska blogga som förr igen :) föresten så har jag börjat träna crossfit också! Haha! Förhoppningsvis ska träningen stärka mig fysiskt och mentalt :) nu ska jag till skolan på en 2 h kurs sen ska jag hem till några vänner o göra frukost till oss! Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi snart igen! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>