En ny person

Hej på er! Tänkte jag ska uppdatera lite vad som har hänt dom senaste dagarna. Inget speciellt har hänt faktiskt.. haha förutom att jag just nu ligger inne med vääärsta träningsvärken jag ngnsin har upplevt! Jag har köpt månadskort på crossfit så nu e jag medlem där och tränar ca 3 gånger i veckan! Nu e jag inte längre bara Belinda konstnären… nu e jag Belinda, the next gladiator artist, HAHA! fy va töntig jag e xD När jag var liten så fantiserade jag om att va med i gladiatorerna eller Robinson! Haha vi får se om det händer i framtiden 😛

Jag har lagt in ett litet kollage med bilder till er. Det e bilder från den senaste veckan. Va ute och festa hela helgen med ett gäng.. snacka om så död jag va på måndagen i skolan -.-. Och jag har tränat, OCH färgat håret mörk brunt som ni kan se längst till höger. På bilden med mig i träningskläder kan man se hur mitt hår såg ut innan. Ganska mkt utväxt 😛 Nu säger mamma att jag ser ut som en armenier… frågade mamma då hur dom såg ut för jag hade inte ens en aning vart armenien ligger på kartan 😛 Men så sa hon kort o gott Kardashians. Ohlala tänkte jag xD Ska jag va ärlig så trivs jag mkt mkt bättre i ljust hår än mörkt, men just nu orkar jag verkligen inte färga utväxten hela tiden så kör mörk brunt nu och förhoppningsvis låta mitt eget naturliga och FRISKA hår växa ut :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>