Barnvakt

20120908-095453.jpg godmorgon! Hur e det med er? Har legat vaken på sängen nu en timme… Tycker det e så skönt o ligga kvar när solen tränger sig in genom fönstrena och fläkten fläktar lite svalt så det känns som man e utomlands på en strand eller ngt :) nä nu ska jag upp! Hoppa in i duschen och sen bege mig hem till
Min moster för o käka god mat sen ska jag passa mina kusiner! Träffar dom jätte ofta så det blir att dom passar mig hahaha! :) älskar mina kusiner! killen e snart tonåring och tjejen e 10 :) Imorgon ska jag på möte med en förening som vill anställa mig som ”bildlärare” för små barn! Hade varit skit skoj o få det uppdraget! Mer om det får ni veta imoorgon :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>