Om Belinda Kimberly & Bloggen

Mitt namn är Belinda Kimberly. Jag är 20 år gammal och jag bor I Malmö. I grundskolan blev jag kallad för Thailack för min mamma är Thai & min pappa är polack = Thailack. Det namnet har följt med mig sen dess.

Mina stora intressen är att rita, måla & tatuera. Jag har ritat sen jag kunde hålla i pennor. Jag har hobby tatuerat i några år och varit i olika studion. När jag var 14-15 blev jag intresserad av tatueringar och vid 17 års åldern så fördjupade jag mig mycket i det och praktiserade i en studio. Sen dess har jag tatuerat sidan om mitt vanliga jobb.

Mitt stora intresse för att rita/måla har utvecklats enormt mycket under mina 20 år och jag har fått idén att jag ska starta eget & skapa eget varumärke med egen designtryck på tröjor & linnen som jag sedan ska sälja på min webshop. Notera: Ingenting av detta excisterar ännu, men tanken med denna blogg är att läsare ska få följa mig till min framgång eller nedgång! HAHA! Mitt mål är att kläderna + webshopen ska vara igång i början på 2013, så detta året kommer jag bara ägna mig åt dom viktiga sakerna som man ska göra innan man startar eget.

Ni som aldrig har sett vad jag har ritat undrar säkert vad jag brukar rita och vad min personliga ”stil” är. Jag själv har jätte svårt att sätta punkt för vad min stil är eftersom den är ganska bred. Därför hänvisar jag er istället att kolla på mina teckningar o avgöra själva :) Länk till mina verk: http://thailackdesign.spotlife.se/category/teckningarmalningar-av-thailack/

Hoppas ni gillar min affärsidé & ser fram emot att se slut resultatet lika mycket som jag gör! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>